Mennyire stabilak a legnagyobb vállalatok ezekben a viharos időkben?

A Coface nemzetközi kereskedelmi hitelbiztosító 15. alkalommal mutatja be éves tanulmányát az 500 legnagyobb közép- és kelet-európai vállalatról. A tanulmány a vállalkozásokat forgalmuk alapján rangsorolja, és további tényezőket elemez, mint például a foglalkoztatottak száma, a vállalatok tevékenysége, az ágazatok, a piacok és a Coface vállalati hitelminősítései. A CEE Top 500 gazdasági eredménye az egész régió piaci trendjeinek reprezentatív mutatójaként szolgál.

A kezdeti várakozások ellenére – melyek a közép-kelet-európai gazdaságok és vállalkozások visszaesését prognosztizálták az ukrajnai háború következményei miatt – a régió figyelemre méltóan ellenállónak bizonyult. Az energiaválság és a növekvő költségek miatt azonban fokozatos lassulás tapasztalható a régióban.

KÍVÁNCSI A RÉSZLETEKRE?
Töltse le a teljes tanulmányt a jobb oldali űrlap kitöltésével! Kiadványunk ingyenes.

Aggódik partnerei hitelképessége miatt a jelenlegi gazdasági helyzetben? Szeretne többet megtudni a Coface-ról és arról, hogyan segíthetünk Önnek vállalkozása fejlesztésében?

Látogasson el weboldalunkra.
Hozzájárulok, hogy a Coface az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint tárolja, feldolgozza és kezelje személyes adataimat. Ez a nyilatkozat bármikor visszavonható.