Exkluzív tartalom az üzleti döntések támogatására

Kockázatértékelések és előrejelzések 160 országra vonatkozóan
Tendenciák és kilátások 13 ágazatban
A vállalati szokásokkal kapcsolatos információk és üzleti gyakorlatok


Ismerje meg az aktuális kockázatértékelést az Ön iparágára vonatkozóan!

A Coface adatokat gyűjt és értékeli az információkat a világ több mint 190 országára vonatkozóan, hogy támogassa Önt a stratégiai döntések meghozatalában.

Kinek ajánljuk ezt a kézikönyvet?
Exportmenedzsereknek, kockázatkezelőknek és vállalkozóknak vagy vállalati vezetőknek, akik projektek, új üzleti kapcsolatok vagy beruházások elindításáért felelősek világszerte.

Hozzon megfelelő döntést a megfelelő időben!
Hozzájárulok, hogy a Coface az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint tárolja, feldolgozza és kezelje személyes adataimat. Ez a nyilatkozat bármikor visszavonható.

Kövessen minket a LinkedIn-en, hogy értesüljön a tanulmányt kiegészítő vagy más friss kiadványokról:
COFACE : FOR TRADE

75 éves tapasztalatával és kiterjedt nemzetközi hálózatával a Coface vezető szerepet tölt be a kereskedelmi hitelbiztosítás és a kapcsolódó szolgáltatások terén, beleértve a faktoringot, a követeléskezelést, az egy kockázatra szóló biztosítást, a kötvénybiztosítást és az információs szolgáltatásokat. A Coface szakértői a globális gazdaság tempóját követve dolgoznak, és 100 országban mintegy 50 000 ügyfélnek segítenek sikeres, növekvő és dinamikus üzletet építeni világszerte. A Coface támogatja a vállalatokat a hitelezési döntések meghozatalában. A csoport szolgáltatásai és megoldásai erősítik a cégek értékesítési lehetőségeit azáltal, hogy védelmet nyújtanak a belföldi és exportpiacokon a nemfizetés kockázatával szemben. A Coface 2022-ben több mint 4.700 főt foglalkoztatott és 1,81 milliárd eurós forgalmat regisztrált.
Copyright COFACE 2023.  All rights reserved.